KIRKE FOR BØRN I 2020

JELLING KOLLERUP VINDELEV HVEJSEL ILDVED

kirke for børn

BØRNETEATER I AUGUST

Musikforestillingen ”JESUS” for børn og barnlige sjæle onsdag den 19. august kl. 17.00 i Hvejsel kirke.

Vi møder Josef, den ene og den anden Johannes, et brudepar, en due og selvfølgelig Jesus venner, disciplene. Alle går de et stykke af vejen sammen med Jesus: Fra krybben i Betlehem til død og opstandelse i Jerusalem. Maria spiller og kommenterer med fra start til slut.

Undervejs spiser publikum madpakke med Jesus, ser ham gøre mirakler, helbrede og hører ham fortælle historier som ingen anden.

Der er pizza i Hvejsel konfirmandstue, Hvejselvej 69, efter forestillingen. Alle er velkomne.

TAG DIN BEDSTEMOR (OG –FAR) MED”

Onsdag den 23. september kl. 17.00 er der børnefyraftens-sang for alle generationer i Kollerup Kirke, Hygumvej 70.

Vi vil opfordre børnene  til at tage deres bedstemor eller bedstefar (og forældre J) ved hånden og tage dem med. Så vil vi synge i fællesskab. Efter sangtimen er der pølser og brød i LYSNINGEN i præstegårdsskoven, Præstegårdsvej, 7300 Jelling.

GUDSTJENESTE M. ”KIRKE-BANDET”

Onsdag den 7. oktober kl. 17.00 er der børnegudstjeneste i Jelling Kirke.

Det er blevet efterår, men vi holder en festlig gudstjeneste med band og Minikonfirmanderne slutter af ved denne gudstjeneste. Der er pizza i sognehuset efter gudstjenesten.