KIRKE FOR BØRN I JELLING KOLLERUP VINDELEV HVEJSEL ILDVED 2020

kirke for børn

LYS I FEBRUAR                               JELLING KIRKE

Tirsdag den 4. februar kl. 17.00 er der, som sidste år i februar, lys-gudstjeneste for store og små i Jelling Kirke v. Birgitte Møldrup. Det er ”Kyndelmisse” og det betyder lys-gudstjeneste, så vi skal have tændt lys i mørket og vi skal synge vintersange og salmer med ”lys” i. Der er pizza i sognehuset bagefter.

FASTELAVN                             KOLLERUP/JELLING

Fastelavnssøndag den 23. februar er der familie-gudstjeneste i Jelling Kirke kl. 10.30 og i Kollerup Kirke kl. 14.00. Der er tøndeslagning efter begge gudstjenester (Sognehuset, Jelling, og Kollerup Skole) og man må meget gerne komme til gudstjeneste udklædt

PÅSKE                                              JELLING KIRKE

Torsdag den 31. marts kl. 17.00 er der påskegudstjeneste for børn i Jelling kirke ved Birgitte Møldrup. Der er pizza i sognehuset efter gudstjenesten.

BØRNETEATER I APRIL                   HVEJSEL KIRKE

Musikforestillingen ”JESUS” for børn og barnlige sjæle onsdag den 22. april kl. 17.00.

“Og det skete i de dage” proklamerer historiefortælleren, og fortsætter med sære ord som “udskrive”, “alverden” og “mandtal”.“STOOOP” siger Jesus mor, Maria “det er der ingen, der forstår. Bare fortæl, hvad der skete! Og brug almindelige ord”.  Historiefortælleren lader musikken brede sig forklarende ud over den store fortælling om Biblens superhelt nr. 1: Jesus. Så er vi igang!

Vi møder Josef, den ene og den anden Johannes, et brudepar, en due og selvfølgelig Jesus venner, disciplene. Alle går de et stykke af vejen sammen med Jesus: Fra krybben i Betlehem til død og opstandelse i Jerusalem. Maria spiller og kommenterer med fra start til slut.

Undervejs spiser publikum madpakke med Jesus, ser ham gøre mirakler, helbrede og hører ham fortælle historier som ingen anden. Vi skal opleve sjov og alvor, lammende tristhed og stor glæde. Sammen. Der er pizza i Hvejsel konfirmandstue, Hvejselvej 69, efter forestillingen. Alle er velkomne.

GUDSTJENESTE OM FEST                                                                                                       JELLING

Tirsdag den 26. maj 17.00 holder vi gudstjenester, men vi kunne ligeså godt kalde det en fest! Kom med til fest i kirken og hør om alle de gange vi holder fester i kirken i løbet af livet. Alle er velkomne og der er pizza i sognehuset bagefter.