KIRKE FOR BØRN I 2021

JELLING KOLLERUP VINDELEV HVEJSEL ILDVED

PÅSKE I KOLLERUP

kirke for børn

Torsdag den 25. marts kl. 17.00 er der påskegudstjeneste for børn i Kollerup kirke, Hygumvej 70, ved Birgitte Møldrup. Det gælder selvfølgelig kun hvis de coronarestriktionerne tillader det. Følg med på hjemmesidens fordie og annoncer i ugeavisen.

GUDSTJENESTE I JELLING KIRKE OM FEST               Torsdag den 22. april 17.00 holder vi gudstjeneste, men vi kunne ligeså godt kalde det en fest! Kom med til fest i kirken og hør om alle de gange vi holder fester i kirken i løbet af livet. Det gælder selvfølgelig kun hvis de coronarestriktionerne tillader det. Følg med på hjemmesidens fordie og annoncer i ugeavisen.