Kollerup – Vindelev

Menighedsråd

Referat af menighedsrådsmøde d. 16. august 2022.

Afbud fra: Else, Jesper, Maria, Bente.

1.

Godkendelse/underskrivelse af referat fra møde d. 21. juni

·         Referat godkendt og underskrevet.

2.

Orientering ved regnskabsfører og kasserer. – kvartalsrapport

·         Kort orientering.

·         Kvartalsrapport gennemgået.

·         Der kommer en ny bogføringslov. Al faktura skal være digitalt.

3.

Høring om lov om folkekirkens økonomi.

·         Vi har i Kollerup-Vindelev et samarbejde mellem to pastorater (4 kirkegårde - KirSam), men det er for lille til at være omfattet af de nye forslag.

4.

Orientering ved formand – herunder gennemgang af E-post.

·         Underskrivelse af samarbejdsaftale med Vejle Provsti

·         Orientering om E-post.

·         Samarbejdsaftalen er behandlet og godkendt og underskrevet.

·         Birgitte er frikøbt 37 ½ procent af Mellemkirkeligt Råd – i september og oktober 2022. Vikar bliver Camilla S. Lauridsen.

·         Grethe, Lisbeth og Heidi deltager i Grøn Kirke-konference fredag d. 7. oktober 2022.

·         Konsulentrunde vedr. kirkerne foregår d. 5. og 6. oktober 2022. Vi har ikke noget til konsulentrunden i år.

5.

10 min`s film - Vindelevskatten

·         Vi så den fine BBC-udsendelse.

6.

Orientering fra sognepræst

·         Der arbejdes videre på kl. 9.00 gudstjenester med en alternativ løsning om sommeren. Tages op på næste menighedsrådsmøde.

·         Der er 6 konfirmander i år.

·         Minikonfirmanderne er i år fra 3. og 4. klasserne. Der er 3 tilmeldte.

·         Birgitte har lavet et udkast til en folder om Kollerup & Vindelev Kirker m.m. Vi taler om udkastet til næste menighedsrådsmøde.

7.

Orientering ved udvalgene

·         Aktivitetsudvalg

·         Gospelkoret starter d. 29. august. Der er 17 tilmeldte. De holder juleafslutningskoncert mandag d. 12. december i Kollerup Kirke.

·         Ove Rasmussen og Julie Boutrup synger til Kyndelmissse musikgudstjenesten.

·         Pilgrimsvandring til april.

·         Påskefyraftenssang.

·         Sogneudflugt – til Søby Brunkulslejre.

·         Skovdag.

·         Sommermøde d. 1. søndag i juni: 4. juni.

·         Gudstjeneste 2. pinsedag i Lysningen.

·         Menighedsrådet har godkendt en ansøgning om midler fra Liv og Vækst til formiddagscafeens fortsættelse og til sangarrangementer i Sognehuset.

·         Kirke/kirkegårdsudvalg

Kollerup

·         Vi har besluttet at købe højttalere til kirken fra Jelling Radio. Vi har fået et tilbud på højttalere på ca. 5000 kr.

·         Præstegårdsudvalg

·         Jesper vil spørge skovfogeden, om der er mere at fælde i skoven – til flis.

·         Lysningen

·         Intet nyt.

·         KirSam

·         Der er møde på mandag d. 22. august.

·         Orientering fra Kontaktperson

·         Marianne stopper som graver d. 1. januar. Derfor skal vi søge en ny gravermedhjælper – sandsynligvis til d 1. marts 2023.

8.

Evt.

·         Studietur med mange tilmeldte.

Menighedsrådsmøder

16. august 2022

27. september 2022

25. oktober 2022

22. november 2022

Menighedsmøde d. 13. november 2022.