pilgrimsvandring 1 19 beskBillede fra "Sommermødet på vandring" søndag den 2. juni 2019

KONFIRMANDER 2019

konfirmander 2019

Konfirmanderne 19. maj 2019 i Kollerup Kirke: Maja Hørup Sørensen, Gustav Vestergaard Grünewald, Aske Kau Lægsgaard Madsen, Andreas Mikkonen Jensen, Sif Gellert.

KONFIRMANDER 2020

Konfirmandindskrivning ved gudstjenesten i Kollerup Kirke søndag den 25. august kl. 10.30

Konfirmationen er i Vindelev Kirke torsdag den 21. maj 2020.

Alle fra årgang 2006 har modtaget brev om konfirmationen, men andre interesserede kan henvende sig til sognepræsten.

KONFIRMANDER 2021

Elever i 5. klasse på Bredagerskolen og Jelling Friskole har fornylig modtaget besked om valg af konfirmationsdatoer i 2021. Det gælder selvfølgelig ikke for dem, der skal konfirmeres i Kollerup Kirke 13. maj 2021. Årgangen modtager brev i løbet af juni måned, men andre interesserede kan henvende sig til sognepræsten.

KIRKESTAFETTEN

Vejle Provsti inviterer til "kirkestafet". Det er et arrangement, hvor alle kirker i Vejle Provsti på skift inviterer indenfor, så vi alle kan få større indsigt i de andre kirkers historie og kirkeliv. Næste gang er torsdag den 12. september i Nørremarkskirken kl. 19.00. Læs alt om arrangementet her

DAGENS ORD

Få et nyt bibelvers og en kort fortolkning hver dag. Klik ind på

DAGENS ORD

SIKKER MAIL

Fortrolige oplysninger (f.eks. cpr. nummer) kan videregives til sognepæsten på "sikker meddelese" viadette link

SORGGRUPPE

Har du mistet og måske overvejet at være med i en sorggruppe! Så læs her

SJÆLESORG NU!

klik ind på sjælesorg.nu og få anonym sjælesorg.

sjælesorg stort_billede_frontpage

KONFIRMANDER

2020 og 2021 LÆS HER

KIRKEKOR FOR BØRN

LÆS HER

INTERNATIONAL KIRKE I JELLING

internat forside

EAT & SING

Hver torsdag kl. 17.30 mødes asylansøgere og lokale i Jelling Sognehus, Gormsgade 19. Vi spiser og synger. Tag om muligt lidt mad med. Alle er velkomne.

LÆS MERE HER

Hvad gør man ved et dødsfald eller når barnet skal døbes? Se under

HVAD GØR MAN

LÆS OM:

LYSNINGEN

Brug skoven! Læs om ordensregler og reservationer

VISIONER

KIRKE FOR BØRN

kirkeforbørnF11-web

Vil du være minikonfirmand i 2020? så se her

MENIGHEDSRÅDS-

MØDER