børn i bevægelse

MUSIK OG BEVÆGELSE FOR DE MINDSTE

"KIRKEFRØ i musik og bevægelse" kalder vi tilbuddet for de 1-4 årige i Kollerup, Vindelev, Hvejsel og Jelling Sogne. Det er ved organist Ove Rasmussen og musikpædagog Lone Byrner. Børnen skal høre og bevæge sig til kirkens og alverdens musik.

Det er 6 lørdage kl. 10-11 og det foregår i Kollerup- Vindelev Sognehus, Hygumvej 68.

De seks lørdage er 16. jan., 30. jan, 13 feb., 27 feb,. 13. Marts og 27 marts.

Det koster 150 kroner for deltagelse og der er plads til 12 børn ifølge med voksen. Tilmelding til Ove Rasmussen på                                   ove.rasmussen@jellingnet.dk

med angivelse af navn på voksen og mobilnummer samt barnets navn og alder. Ved spørgsmål kan man ringe til organist Ove Rasmussen på 29263484. Aktiviteten gennemføres med omhu efter de gældende regler fra sundhedsstyrelsen. Meld jer endelig til og en evt. udskydelse vil blive meddelt de tilmeldte.