logo_ny.png

SORGGRUPPE

Tab er altid så slemt, som det opleves. Vi ved alle, at vi kommer til at miste en dag, men alligevel kommer det ofte bag på os, hvor svært og tungt det er. Derfor kan det være en stor befrielse at have et frirum, hvor man kan tale med andre, der ligeledes har mistet en, de holdt af. Vi tilbyder derfor muligheden for at deltage i en sorggruppe. En sorggruppe er et sted, hvor man deler tanker, følelser og erfaringer med andre, som også har mistet. Vi forudsætter gensidig respekt og tavshedspligt, og hver deltager bestemmer selv, hvor meget man vil sige. Gruppen består af max. 8 deltagere. Der vil være 6 møder i foråret/efteråret i Sognehuset i Jelling fra kl. 19.00-20.30.


Vi byder på kaffe og te, og det er gratis at deltage. Møderne ledes af sognepræst i Hvejsel Gitte Sandager Bjerre, hos hvem man kan få info om kommende sorggruppe-datoer og også tilmelder sig på 75 87 33 22.

 

Kollerup og Vindelev Sogne, Sognepræst Birgitte Rosager Møldrup - brm@km.dk - Tel. 75 87 15 28 - Mob. 26 46 12 85 - Kollerupvej 9A