Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her

sommermødevandring

NYHEDSBREV JUNI 2019

SOMMERMØDE PÅ VANDRING SØNDAG 2. JUNI

Søndag og tid til stilhed og vandring? Kom til "sommermøde på vandring" på søndag kl. 14, hvor vi med pilgrimspræst Anette Foged Schultz starter en pilgrimsvandring (ca. 5 km) efter en andagt i Kollerup Kirke. Der er tid til eftertanke, men også en mad og kaffe på vejen og vi slutter af med altergang i Vindelev kirke cirka 16.45. Skriv til sognepræst Birgitte Rosager Møldrup for yderligere information brm@km.dk. Alle er velkomne!

bøger på række

LÆSEKREDS

Læsekreds i Sognestuen er onsdag den 5. juni kl 19.30, hvor vi taler om "Kongens fald" af Johannes V. Jensen. Er man interesseret og ikke før har deltaget skal man tilmelde sig til Stinne Kyed på 24634446. I anledning af valget slutter vi af kl. 20.30.

REJSEGILDE!

Fredag den 7. juni kl. 11.30 er der rejsegilde på Kollerup-Vindelev Sognehus, Hygumvej 68. Alle er velkomne til at møde op og se på byggeriet.

højskolesangbogSANGAFTEN MED OVE RASMUSSEN

Onsdag den 11. juni kl. 19.30 byder vi velkommen i sognestuen til en aften med sang fra højskolesangbogen m.m. Ove Rasmussen spiller og Birthe Bertelsen synger for, og de har udvalgt nogle sange og salmer, men der er også plads til at ønske. Man skal tage sin termokande og måske brød med, og det slutter cirka kl. 21.00.

Læs om kommende gudstjenester & arrangementer på www.kollerupkirke.dk

Kollerup og Vindelev Sogne, Sognepræst Birgitte Rosager Møldrup - brm@km.dk - Tel. 75 87 15 28 - Kollerupvej 9A
Frameld nyhedsbrev