Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her

skovdag 17 2

NYHEDSBREV MAJ II 2019

FORÅRSKLARGØRING I LYSNINGEN PÅ LØRDAG DEN 11. MAJ KL. 10.00

Vi mødes på lørdag den 11. maj  kl. 10.00 i LYSNINGEN, i præstegårdsskoven på Præstegårdsvej, hvor der vil være et rundstykke og en kop kaffe. Herefter vil vi få fordelt dagens opgaver. Vi skal have savet og kløvet en del brænde. Skovens stier og veje skal vandres igennem og nedblæste grene etc. skal flyttes, og måske er der en dåse eller lignende, der skal indsamles. Når vi er færdige får vi en pølse og lidt at drikke. Af hensyn til  planlægningen må I gerne melde evt. deltagere ind på en sms til 4015 3036 eller mail antonsen58@godmail.dk– men alle er velkomne også uden tilmelding.

...og søndag er der gudstjeneste i Kollerup Kirke kl. 10.30 v. sognepræst Birgitte Rosager Møldrup og med organist Ove Rasmussen. Vi skal bl.a. prøve at synge en ny altergangsalme, som man kan høre HER

Læs om kommende gudstjenester & arrangementer på www.kollerupkirke.dk

Kollerup og Vindelev Sogne, Sognepræst Birgitte Rosager Møldrup - brm@km.dk - Tel. 75 87 15 28 - Kollerupvej 9A
Frameld nyhedsbrev