Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her

kollerupkirke og sognehus lige (2)

NYHEDSBREV JULI

Nu er sommeren og ferietiden allerede over os. Gudstjenesterne er godt igang igen - også på søndag, hvor Jesus siger, at vi skal elske vores fjender, - men er det ikke dumt? Kom og være med kl. 10.30 i Kollerup Kirke.

Vi kan nu også begynde at glæde os til arrangementerne i sognehuset i august og i efteråret.

Man kan bl.a. komme til orienteringsmøde om valg til menighedsråd. Her vil det nuværende menighedsråd være tilstede og fortælle om arbejdet og om, hvordan et menighedsrådsvalg foregår. Mødet foregår i det nye Sognehus tirsdag den 11. august kl. 19.30, hvor der også bydes på kaffe.

Dagen efter onsdag den 12. august er der fimaften: Vi mødes kl. 19.30 til en kop kaffe og en kort introduktion af filmen ”Fannys rejse”. Året er 1943. Krigen er på sit højeste i det besatte Frankrig, og vi følger den 12-årige Fanny og en gruppe jødiske børn på flugt fra nazisterne. Filmen er inspireret af Fanny Ben-Amis bog ”Le Journal de Fanny”, der handler om hendes oplevelser som barn under 2. Verdenskrig i Frankrig.

Onsdag den 19. august kl. 10 er der formiddagscafé hvor Jørgen Antonsen vil give et strejftog i Vindelevs historie.

Jeg glæder mig! Vi ses. Kærlig hilsen Birgitte

hovedbillede-fannys_rejseDer er filmaften den 12. august 19.30: "Fannys rejse" fra 2016

Læs om kommende gudstjenester & arrangementer på www.kollerupkirke.dk

Kollerup og Vindelev Sogne, Sognepræst Birgitte Rosager Møldrup - brm@km.dk - Tel. 75 87 15 28 - Kollerupvej 9A