Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her

æbler

HØSTGUDSTJENESTE i Vindelev Kirke søndag den 15. september kl. 10.30. Der samles ind til Folkekirkens Nødhjælp.

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2019

MORGENSANG PÅ NATURENS DAG

På "Naturens Dag" søndag den 8. september 2019 kl. 11.00 holder vi ”Morgensang ved menigheden” på Brandbjerg Højskole, Brandbjergvej 12, 7300 Jelling, i stedet for i kirken. Sammen med gæsterne skal der synges høstsalmer, og der vil være læsninger ved nogle af sognenes beboere samt et Fadervor. Så kirken er altså flyttet til Brandbjerg Højskole for en dag og alle er naturligvis velkomne i ”naturens kirke”. Se mere om naturens dag på www.naturensdag.dk.

højskolesangbogSANGAFTEN MED OVE RASMUSSEN

Onsdag den 11. september kl. 19.30 byder vi velkommen i sognestuen til en aften med sang fra højskolesangbogen m.m. Ove Rasmussen spiller og Birthe Bertelsen synger for, og de har udvalgt nogle sange og salmer, men der er også plads til at ønske. Man skal tage sin termokande og måske brød med, og det slutter cirka kl. 21.00.

kaffe

FORMIDDAGSCAFÈ

Alle er velkomne onsdag 18. september til en formiddag med kaffe, brød, snak,sang og en god historie kl. 10-11.30 i Sognestuen med fortælling ved sognepræsten i Uldum, Annette Lyster-Clausen.

KIRKEVANDRING

Lørdag den 21. september kl. 9.00 starter kirkevandring fra Jelling Kirke. Der gøres stop i Kollerup og Vindelev Kirker, hvor madpakkerne også spises. Ved 15-tiden er man tilbage i Jelling. Det er ved søren Due, tidl. sognepræst i Hover og organist i Jelling Henrik Rosendal. Alle er velkomne.

Læs om kommende gudstjenester & arrangementer på www.kollerupkirke.dk

Kollerup og Vindelev Sogne, Sognepræst Birgitte Rosager Møldrup - brm@km.dk - Tel. 75 87 15 28 - Kollerupvej 9A
Frameld nyhedsbrev