logo_ny.png

MINIKONFIMANDER 
     
Det er for 3. klassetrin på Kollerup skole, men også dem, der bor i sognet, men går på anden skole i samme årgang. Undervisningen varetages af Gitte Sandager Bjerre, Præst i Hvejsel-Ildved, Birgitte Rosager Møldrup, præst i Kollerup-Vindelev og Connie Henningsen. 


 

2019:

 

Vi indbyder 3. klassetrin i vore sogne, til det vi kalder for dåbsoplæring eller minikonfirmander. Undervisningen varetages af Gitte Sandager Bjerre, Præst i Hvejsel-Ildved, Birgitte Rosager Møldrup, præst i Kollerup-Vindelev og Connie Henningsen.


 

Vi starter tirsdag den 15. januar 2019 i Sognestuen i Kollerup.


 

I løbet af 7 tirsdage vil vi bl.a. fortælle minikonfirmanderne om kirken og hvad vi bruger den til. Der skal fortælles historier og synges nogle af de mest kendte salmer - og der bliver også tid til lege og til en lille forfriskning hver gang. Minikonfirmanderne skal lære deres kirke at kende, og derfor vil vi også være i de fire kirker på skift.


 

Menighedsrådene sørger for, at børnene bliver hentet i bus på Kollerup Skole kl. 14.00. Bussen kører børnene tilbage til Kollerup Skole så de er der 15.30.

De 7 eftermiddage er følgende tirsdage:

Tirsdag den 15. januar, 22. januar, 29. januar, 5. februar, 19. februar og 26. februar og 5. marts.


 

Søndag den 3. marts medvirker minikonfirmanderne ved en fastelavnsgudstjeneste i Kollerup Kirke. Efterfølgende er der tøndeslagning på Kollerup Skole, hvilket er arrangeret i samarbejde med Beboerforeningerne.


 

Vi håber, at mange har lyst til at være med - og ber´ jer om at melde tilbage til os senest den 10. december. Vi glæder os til at se jer!
Med venlig hilsen            Gitte Sandager Bjerre                     Birgitte Rosager Møldrup

                                     Præst i Hvejsel og Ildved                præst i Kollerup og Vindelev

                                     Hvejselvej 67, 7300 Jelling             Kollerupvej 9A, 7300 Jelling                                                                    Tlf. 75873322 gsw@km.dk             Tlf.75871528 brm@km.dk                   

Kollerup og Vindelev Sogne, Sognepræst Birgitte Rosager Møldrup - brm@km.dk - Tel. 75 87 15 28 - Kollerupvej 9A