MINIKONFIMANDER

Det er for 3. klassetrin på Kollerup skole, men også dem, der bor i sognet, men går på anden skole i samme årgang. Undervisningen varetages af Gitte Sandager Bjerre, Præst i Hvejsel-Ildved, Birgitte Rosager Møldrup, præst i Kollerup-Vindelev og Connie Henningsen.

2018:

Vi indbyder 3. klassetrin i vore sogne, til det vi kalder for dåbsoplæring eller minikonfirmander. Undervisningen varetages af Gitte Sandager Bjerre, Præst i Hvejsel-Ildved, Birgitte Rosager Møldrup, præst i Kollerup-Vindelev og Connie Henningsen.

Vi starter tirsdag den 9. januar 2018 i Sognestuen i Kollerup.

I løbet af 7 tirsdage vil vi bl.a. fortælle minikonfirmanderne om kirken og hvad vi bruger den til. Der skal fortælles historier og synges nogle af de mest kendte salmer - og der bliver også tid til lege og til en lille forfriskning hver gang. Minikonfirmanderne skal lære deres kirke at kende, og derfor vil vi også være i de fire kirker på skift.

Menighedsrådene sørger for, at børnene bliver hentet i bus på Kollerup Skole kl. 14.00. Bussen kører børnene tilbage til Kollerup Skole så de er der 15.30.

De 7 eftermiddage er følgende tirsdage:

Tirsdag den 9. januar, 16. januar, 23. januar, 30. januar, 6. februar, 20. februar og 27. februar.

Søndag den 11. februar medvirker minikonfirmanderne ved en fastelavnsgudstjeneste i Kollerup Kirke. Efterfølgende er der tøndeslagning på Kollerup Skole, hvilket er arrangeret i samarbejde med Beboerforeningerne.

Vi håber, at mange har lyst til at være med - og ber´ jer om at melde tilbage til os senest den 11. december. Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen            Gitte Sandager Bjerre                     Birgitte Rosager Møldrup

Præst i Hvejsel og Ildved                præst i Kollerup og Vindelev

Hvejselvej 67, 7300 Jelling             Kollerupvej 9A, 7300 Jelling                                                                    Tlf. 75873322 gsw@km.dk             Tlf.75871528 brm@km.dk