SKOVTUR 2013

Den 30. november var der ca. 70 på skovtur i præstegårdsskoven hvor vores nye løbe-cykle-gåsti blev indviet med manér. Cyklister demomstreder på deres mountainbikes hvordan bakkerne skal klares, og der blev klippet grønt og spist æbleskiver.

Olivia Meier der var med til at klippe snoren over da cykelstien i skoven blev officielt indviet.CIMG2695

præstegårdsskoven træ i hjul

Når kultur og natur mødes. Dette mærkelige syn mødte os i skoven!

Vejret var mildt og stille. skovtur jul 2013

PINSEKONKURRENCE 2013
Følgende ideer om pinsepynt og pinsemad blev indsendt:

Nicoline Vinding Munk
har indleveret et forslag til pinsepynt. En flammeuro, som kan hænge i vinduet og hvor ildtunger af pap syes på det gennemsigtige plastik. Hun skriver at man kan anvende følgende materiale til hendes Flamme-uro:
Orange papflamme-uro 2
Rød pap (eller tusch)
Gennemsigtig plastik
Sort tusch
Sytråd i én af farverne

Dina Denert Møldrup
har indsendt et forslag til pinsepynt: et pindse-svin, som man kan udforme i de materialer man har til rådighed og i sin yndlingsfarve.pindse-svin

Aase Ploug Nørgaard
har indleveret forslag til både pynt og pinsemad og har tænkt over kristne symboler og farver og skriver følgende:

Pinsepynt:
Jeg foreslår pinseliljer ( fordi det hedder pinseliljer )
og røde tulipaner (rød farve er kærlighedens farve )

Pinsemad:
Retten synes jeg skal være fisk ( de kristne brugte en malet fisk på dørkarmen, for at fortælle , at de var kristne )
og som dessert jordbæris (igen den røde farve = kærlighed )

Deltagerne i konkurrencen skal have tusind tak, fordi de deltog i sjov og lidt i alvor. For måske vil flamme-uroen eller jordbærisen være det, der fremover vil få os til at tænke på pinse, - og huske at pinsen er kirkens fødselsdag og kærlighedens fest.

mindre vindelev

Følgende blev konfirmeret i Vindelev Kirke d. 17. maj 2012 kl. 10.00:
Kasper Rohde, Casper Damgaard Jensen, Johan Christensen, Mads Kappel Abildsten,
Jacob Kjær Ølund, Patrick Nørregaard Juul Petersen, Magnus Sørensen Bakke,
Frederik Lebæk Kyed, Sarah Mikkonen Jensen, Trine von Essen, Christine Falck Utoft, Caroline Ahrenkiel, Johanna Lærke Thomsen Nordentoft, Maja Heegaard Rasmussen

JULESKOVTUR 2011

20 voksne og 10 børn traskede afsted i det mildest talt dålige vejr. Men det var en meget frisk og meget hyggelig tur, hvor Jesper Kyed og Gunnar Knudsen fortalte om skoven, og Stinne kyed orienterede om brug af skovens gran til grandækning på kirkegårdene. Alle nød æbleskiverne i sognestuen bagefter!

skov_11-4.JPG

Skovfoged Gunnar Knudsen og fmd. for præstegårdsudvalget Jesper Kyed

skov_11-5.JPG

To formænd: Frede Wilkens, Kollerup og Grethe Mogensen, Vindelev

skov_11-1_1.JPG

Dina og Karoline

skov_11-2.JPG

Anders Mogensen og Tina Kyed

skov_11-3.JPG

Flemming Kaa

FYRAFTENSSANG AUGUST 2011 - 60 til spisning i sognestuen!

CIMG0675.JPG

Der blev sunget og spist!

KIRKEVANDRING 7. MAJ

CIMG0187.JPG