Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her

påskeblomst

NYHEDSBREV APRIL

PÅSKEN I KOLLERUP OG VINDELEV

Der har desværre været fejl i annoncen, men det der fremgår af hjemmesiden og det nye kirkeblad er det rigtige:

Palmesøndag den 14. april,  Kollerup Kirke kl. 10.30 hvor koret "Kirkespirerne" medvirker.

Skærtorsdag den 18. april,  Vindelev Kirke kl. 19.30

Langfredag  den 19. april,   Kollerup Kirke kl. 10.30

Påskedag    den 21. april,   Vindelev Kirke kl. 10.30

Glædelig påske!

kaffeFORMIDDAGSCAFÈ

Der formiddagscafé i onsdag 24. april kl. 10-11.30 i sognestuen, Kollerupvej 9A. Der er en fællssang, kaffe og en snak og så kommer Ruth Mølgaard, der vil fortælle om "to glemte kvinder". Der er ingen tilmelding og alle er velkomne.

FÆLLESSANG MED OVE RASMUSSEN OG EGEN KAFFEhøjskolesangbog

Onsdag den 1. maj 19.30 byder vi velkommen i sognestuen til en aften med sang fra højskolesangbogen m.m. Ove Rasmussen spiller og Birthe Bertelsen synger for, og de har udvalgt nogle sange og salmer, men der er også plads til at ønske. Man skal tage sin termokande og måske brød med, og det slutter cirka kl. 21.00.

Læs om kommende gudstjenester & arrangementer på www.kollerupkirke.dk

Kollerup og Vindelev Sogne, Sognepræst Birgitte Rosager Møldrup - brm@km.dk - Tel. 75 87 15 28 - Kollerupvej 9A
Frameld nyhedsbrev