Knud Nielsen, Dame med rødt 2005

"Dame med rødt øje" af Knud Nielsen, 2005

FORMIDDAGSCAFEkaffe

Der er formiddagscafe onsdag den 21. februar med kaffe, sang og hygge. Og så er der en god historie. Denne gang med Jonna Borum, Vindelev Kro, der fortæller om et liv med kunstmaleren Knud Nielsen, der bl.a. malede altertavlen "Den signede dag" til Vindelev Kirke. Alle er velkomne i Sognestuen kl. 10-11.30.

Næste formiddagscafé er onsdag den 21. marts hvor Ruth Mølgaard kommer og fortæller om "To glemte kvinder"

Mette 4SYNG MED METTE FABER

Der er fællessang med egen kaffe igen tirsdag den 10. april kl. 19.30 i Sognestuen. Vi synger løs med Mette Faber ved tangenterne. Tag din termokande og måske en kiks eller kage med. Mette finder gode sange, men vi finder også sammen nogle sange i løbet af aftenen. Vel mødt!

LÆSEKREDStrold kan tæmmes

Onsdag den 11. april kl. 19.30 er det læsekreds om skuespillet ”Trold kan tæmmes” af William Shakespeare,1594. Vi mødes i sognestuen i Kollerup og taler om bogen over lidt ost og vin. Vi vil denne aften se filmudgaven af stykket.

Alle, der har lyst til at starte i læsekredsen, er velkomne og skal tilmelde sig hos Stinne Kyed, 24 63 44 46.

DAGENS ORD

Få et nyt bibelvers og en kort fortolkning hver dag. Klik ind på

DAGENS ORD

SORGGRUPPE

Har du mistet og måske overvejet at være med i en sorggruppe! Så læs her

SJÆLESORG NU!

klik ind på sjælesorg.nu og få anonym sjælesorg.

sjælesorg stort_billede_frontpage

KONFIRMANDER

2017-18 LÆS HER

KIRKEKOR FOR BØRN

LÆS HER

INTERNATIONAL KIRKE I JELLING

internat forside

EAT & SING

Hver torsdag kl. 17.30 mødes asylansøgere og lokale i Jelling Sognehus, Gormsgade 19. Vi spiser og synger. Tag om muligt lidt mad med. Alle er velkomne.

Hvad gør man ved et dødsfald eller når barnet skal døbes? Se under

HVAD GØR MAN

LÆS OM:

LYSNINGEN

Brug skoven! Læs om ordensregler og reservationer

VISIONER

LÆSEKREDS

KIRKE FOR BØRN

kirkeforbørnF11-web

Vil du være minikonfirmand i 2018? så se her

MENIGHEDSRÅDS-

MØDER